1-daagse studie Pony Power Club

De Pony Power Club is het logische vervolg op de cursus Pony Power voor Kids! Kinderen die de Pony Power voor Kids cursus hebben afgerond en nog MEER POWER willen, kunnen aansluitend deze cursus volgen, die verspreid over het jaar gegeven wordt in weer 5 lessen en een terugkom-moment.

 

Dit programma wordt voor trainers als 1-daagse studiedag aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor paardencoaches die al in het bezit zijn van een certificaat "Pony Power voor Kids Trainer".


Informatie

Het Pony Power Club concept bestaat uit 5 lessen van 2 uur die aansluiten bij de voorgaande cursus Pony Power voor Kids. Exclusief voor Pony Power voor Kids kinderen!

De lessen vinden verspreid over 1 kalenderjaar plaats. Daarnaast nemen de kinderen deel aan een kampeernachtje of een Pony Power Club dag. De cursus biedt meer diepgang en laat kinderen hun grenzen weer verleggen.

 

In deze 1 daagse cursus ontvang je het volledige "Pony Power Club" concept inclusief draaiboek, oefeningen, theorie,

het werkboek en formulieren.

Alle thema’s en oefeningen van de cursus "Pony Power Club" komen aan bod, daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie rondom het organiseren en uitvoeren van de cursus.

Na het volgen van deze studie ben je als paardencoach startklaar om direct deze cursus te organiseren.

De 1 daagse studie is weer heel praktisch van opzet met voldoende theoretische diepgang. Na het afronden van deze studiedag ontvang je een bewijs van deelname. Indien je als Pony Power voor Kids trainer zelf reeds actief bent in het organiseren van de cursus en 6 of meer positieve beoordelingen kunnen worden overgelegd, ontvang je het certificaat "Pony Power voor Kids Excellent Trainer".

 

Werkboek

Bij de cursus "Pony Power Club" hoort ook een uniek werkboek. Elk deelnemend kind ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coaches. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het

dagelijks leven en blijft het niet iets van "1x in de week"! (Ouders leren er ook van :-)

Voor wie

Uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde Pony Power voor Kids Trainers. Als logisch vervolg op de Pony Power voor Kids cursus.

Kosten

De kosten voor deze studiedag incl. alle materialen bedragen euro 330,00 euro excl. BTW p.p.

De studie wordt volledig verzorgd, inclusief drank, lunch en tussendoortjes.

 

De studiedag wordt georganiseerd op onze sfeervolle locatie in Velden (Noord-Limburg).

Er zijn tevens diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van B&B tot luxe 4* Hotel.

Data en aanmelden

De volgende Pony Power Club studie vindt plaats op vrijdag 19 mei 2023 in Velden. 

Om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen waarborgen werken wij met een gedragscode.

Op deze studie zijn de algemene voorwaarden van Groots & Puur met Paardenkracht van toepassing. Een exemplaar wordt op aanvraag toegezonden en is tevens onderdeel van het inschrijfformulier.