Coaching voor volwassenen

"Soms voel je de behoefte aan een gids die een stukje met je meewandelt op je pad". 

Door allerlei omstandigheden die op je pad komen kan het leven soms een beetje wankelen.

 

Je vindt het lastig om keuzes te maken.

Je ervaart onrust en spanning.

Je voelt je niet meer gelukkig.

Je weet even niet meer hoe...

 

Klinkt dit herkenbaar?

 

Een coach helpt jou om de juiste antwoorden te formuleren op allerlei levensvragen.

 

Voel jij de behoefte aan iemand die naar je luistert en die je helpt om tot stappen te komen?

Ben je toe aan verandering, maar weet je nog niet hoe?

Voel jij de behoefte aan een laagdrempelige manier om aan jezelf te werken en om stappen richting de toekomst te zetten?

 

Maak dan gebruik van onze expertise en onze hulp.

 

Een coachsessie met paarden helpt jou om tot inzichten te komen. Samen met een coach formuleer je antwoorden op diverse vragen die jou helpen om tot een gewenste verandering te komen in de toekomst.

 

Waar sta je nu? Waar wil je graag staan? Wat is daarvoor nodig? Hoe wil jij dat doen?

 

De inzet van paarden tijdens coachsessies brengt veel verdieping en helpt je te reflecteren op jezelf. Door de zuivere en intuïtieve aard van het paard kunnen we processen helder zien en komen we eerder tot de kern van de echte hulpvraag.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of informeer naar een datum voor een intake.  

 

 

Praktische info

Een coachsessie met paarden duurt 1,5 uur en vindt voornamelijk in de buitenlucht plaats bij onze paardenkudde. Kennis van paarden is niet nodig. 

Vaak brengt 1 sessie al voldoende inzichten om tot verandering te komen. Meerdere sessie kunnen in overleg worden gepland.

 

De kosten voor een individuele coachsessie bedragen 125,00 euro.

De kosten voor een pakket van 3 coachsessies bedragen 350 euro.  

Een persoonlijke intake (evt. telefonisch) is gratis.

 


Neem contact met ons op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recensies

Anneke

Ik ben onlangs gecoacht door Jolijn met haar paarden. Ik vond het heel bijzonder. Ze stelde vragen die mij enorm aan het denken hebben gezet. De paarden gaven mij een heel fijn gevoel, ze lieten mij heel goed zien en voelen waar ik aan mag werken. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mocht ervaren. 

 

Petra

De coaching met paarden heeft mij veel gebracht. Ik heb al eerder hulp gezocht, maar bleef in mijn patronen steken. Deze coaching was direct heel verhelderend. Ik voelde mij gehoord en het raakte mij enorm dat in deze ene coachsessie zoveel naar boven kwam. 

 

Boaz

De coachsessie heeft mij goed geholpen. Door de werkvorm die je coach deed kon ik heel duidelijk laten zien en zelf ervaren waar ik sta en wat ik graag wil gaan doen. De paarden kwamen naar mij toe op het moment dat ik dat zelf inzag, dat vond ik heel bijzonder. Alsof ze mij kwamen vertellen dat het klopte. Gaaf toch!

 

Kim

Ik vond het in het begin een beetje spannend. Ik heb niet zoveel met paarden. De coach verzekerde mij ervan dat het veilig was en dat ze dichtbij zou blijven. Al snel merkte ik dat het ook echt veilig voelde. Eigenlijk was het juist heel fijn. De paarden reageerden heel zacht en voorzichtig. Het kon mijzelf zijn en heb echt het gevoel dat ik meer kan genieten sinds deze ervaring, enorme dank!