1-daagse studie Paardenkracht voor Pubers Deel 2

Groots & Puur met Paardenkracht start in 2018 een 1-daagse cursus als logisch vervolg op de cursus Paardenkracht voor Pubers: Paardenkracht voor Pubers Deel 2. Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor paardencoaches die al in het bezit zijn van een certificaat "Paardenkracht voor Pubers Trainer".


Informatie

Het Paardenkracht voor Pubers Deel 2 concept bestaat uit 5 lessen van 2 uur die aansluiten bij de voorgaande cursus Paardenkracht voor Pubers Deel 1. Exclusief voor Paardenkracht voor Pubers kinderen!

De lessen vinden verspreid over 1 kalenderjaar plaats of kunnen in de vorm van een Zomerkamp worden georganiseerd.

De cursus biedt meer diepgang en laat kinderen hun grenzen weer verleggen.

 

In deze 1 daagse cursus ontvang je het volledige "Paardenkracht voor Pubers Deel 2" concept inclusief draaiboek, oefeningen, theorie, het werkboek en formulieren.

Alle thema’s en oefeningen van de cursus "Paardenkracht voor Pubers Deel 2" komen aan bod, daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie rondom het organiseren en uitvoeren van de cursus.

Na het volgen van deze studie ben je als paardencoach startklaar om direct deze cursus te organiseren.

De 1-daagse studie is weer heel praktisch van opzet met voldoende theoretische diepgang. Na het afronden van deze cursus ontvang je een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname kan worden ingewisseld voor een certificaat "Paardenkracht voor Pubers Excellent Trainer", indien je zelf reeds actief bent in het organiseren van de cursus en daarbij 6 of meer positieve beoordelingen kunt overleggen..

 

Werkboek

Bij de cursus "Paardenkracht voor Pubers Deel 2" hoort ook een uniek werkboek. Elk deelnemend kind ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coaches. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het

dagelijks leven.

Voor wie

Uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde Paardenkracht voor Pubers Trainers. Als logisch vervolg op de Paardenkracht voor Pubers cursus.

Kosten

De kosten voor deze studiedag incl. alle materialen bedragen euro 330,00 euro excl. BTW p.p.

De dag wordt volledig verzorgd, inclusief drank, lunch en tussendoortjes.

 

De studiedag wordt georganiseerd op onze sfeervolle locatie in Velden (Noord-Limburg).

Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van B&B tot luxe 4* Hotel.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen waarborgen werken wij met een gedragscode.

Op deze studie zijn de algemene voorwaarden van Groots & Puur met Paardenkracht van toepassing. Een exemplaar wordt op aanvraag toegezonden en is tevens onderdeel van het inschrijfformulier.