Vermenigvuldigen door te delen

Jolijn Grooten en Evelien Mustert vonden vanuit hun gezamenlijke passie voor paarden en hun enthousiasme voor opleiden en coachen,  een manier om tot een unieke samenwerking te komen. Het delen van hun inspiratie en creativiteit met anderen, komt tot uiting in de opleidingen en trainingen die worden aangeboden.

 

Samen ontwikkelen, creëren en organiseren zij opleidingen en trainingen voor individuen, groepen, particulieren en organisaties. Van jong tot oud. "1 + 1 = 3!"  

 

De meerwaarde van de samenwerking binnen Groots & Puur met Paardenkracht wordt gevormd door het delen van belangrijke drijfveren zoals deskundigheid, creativiteit en authenticiteit. Alles bij Groots & Puur is uniek en toegankelijk voor iedereen.

Deelnemers aan opleidingen geven steevast terug dat de persoonlijke aandacht en het oog voor detail opmerkelijk is. Ook ervaren mensen de informele en prettige sfeer op de mooie locatie als een groot pluspunt. Inmiddels bestaat Groots & Puur met Paardenkracht meer dan 5 jaar en is een netwerk van meer dan 500 professionals ontstaan in Nederland en België. 

 

Een uitgebreid pakket aan mogelijkheden vormt de basis voor een opleiding of training bij Groots & Puur met Paardenkracht.

De nadruk in alle opleidingen, coaching en trainingen ligt op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en drijfveren. Dit past zowel op individuele basis als in groepen en organisaties. Jezelf 'ont'moeten en veerkrachtig door het leven gaan dat is het motto!

 

Dit alles samen met onze paardenkudde, die ons helpt de verbinding te maken tussen hetgeen ons hoofd ons vertelt en ons gevoel ons duidelijk wil maken. De metaforen van de paardenkudde vormen de symbolische pijlers van de ontwikkeling van de mens op alle lagen. 

De paardenkudde vormt daarmee een voortdurende bron van inspiratie!

 

Raak jij ook geïnspireerd? 

 

Meer weten over Jolijn Grooten? klik hier

Meer weten over Evelien Mustert? klik hier

 

 

Raak ook geïnspireerd en ervaar de kracht van het delen!


Volg ons ook op facebook: