Welkom bij Groots & Puur met Paardenkracht

Dé paardencoachopleider in Zuid-Nederland


Welkom op de website van Groots & Puur met Paardenkracht. Je vindt hier alles over opleidingen, trainingen en studiemogelijkheden op het gebied van Horse Assisted Coaching.

 

Als dienstverlenend bedrijf streven wij naar kwaliteit en professionalisering op het gebied van paardencoaching. 

 

Groots & Puur met Paardenkracht biedt zowel basisopleidingen, vervolgmodules en unieke specialisatieprogramma's.

 

Sinds 2017 leidde Groots & Puur met Paardenkracht meer dan 300 mensen op onder het  motto: "Inspireren en Motiveren met Paardenkracht"


Neem zelf de regie met deze opleiding

Ben jij reeds professional in coaching, onderwijs of hulpverlening? Wil je een opleiding volgen die jou de extra kennis biedt om ook met paarden te coachen.

Bestudeer online lesmodules op jouw eigen tempo en neem deel aan praktijkdagen op locatie om binnen 3 maanden jouw certificering tot Horse Assisted Coach te behalen.

Met 100% slagingsgarantie.  Klik op de foto voor info.


Basis-Plusopleiding tot Horse Assisted Coach!

Werk jij graag met mensen én met paarden? Wil jij een opleiding volgen die jou een stevige basis biedt om zelf aan de slag te gaan als paardencoach? Volg de Basis-Plus opleiding en ontvang 2 jaar lang onbeperkt 20% korting op vervolgmodules! Klik op de foto voor meer info.


3-daagse studie Horse Assisted Interventions kind-ouder

Begeleid jij kinderen én ouders op individuele basis of in groepssessies? Kijk dan naar deze nieuwe studie volop handvatten en praktische inhoud.


Binnenste Buiten Leren

Hét onderwijsprogramma vanaf 2022 van de makers van Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers!


2-daagse specialisatiestudies

Ken jij de programma's Pony Power voor Kids, Paardenkracht voor Pubers en Paardenkracht voor Teams al? Wil jij als paardencoach aan de slag met deze unieke landelijk uitgedragen concepten? lees dan hier verder.
Wie zijn wij?

Jolijn Grooten en Evelien Mustert vormen de drijvende krachten achter Groots & Puur met Paardenkracht. Hun samenwerking vormt de basis voor de metafoor: de kracht van het delen! Hun creativiteit, enthousiasme, puurheid en professionele aanpak komt tot uiting in de aangeboden opleidingen en trainingen. Als ervaringsexperts delen zij graag hun kennis en ervaringen met mensen die zich willen professionaliseren op het gebied van Horse Assisted Coaching.


DOEN | ERVAREN | LERENVolg ons op facebook: