Jolijn Grooten

Jolijn Grooten is gediplomeerd NLP trainer (Neuro Linguistisch Programmeren) en Master in de EAD Trainingsmethode (Equine Assisted Development). Daarnaast is zij jaren werkzaam geweest in de bedrijfswereld in diverse functies, zowel in ondersteunende als in leidinggevende functies.

 

Jolijn is ervaringsexpert in de omgang met paarden. Zij heeft meer dan 30 jaar levenservaring met paarden en was jaren actief als dressuuramazone en instructeur.

Op persoonlijk vlak is Jolijn een gedreven, ambitieus en nuchter persoon. Opgegroeid met een mentaliteit van "niet lullen maar poetsen", maakt dat zij ook in haar dagelijkse werkzaamheden houdt van een oprechte en directe benadering.

 

De combinatie van coaching en training, haar ervaring en kennis van groepsprocessen en de paarden brengen een prachtige totaaloplossing. Door de jarenlange ervaring op de werkvloer weet Jolijn hoe belangrijk authentiek leiderschap, (non) verbale communicatie, motivatie en oprechte samenwerking is. De kennis van processen biedt een directe koppeling naar de werkvloer, de paarden leggen de link naar subjectieve begrippen zoals verbinding, gevoel, empathie en lichaamstaal.

 

Jolijn blijft zichzelf continu ontwikkelen in het vak. Ze neemt met regelmaat deel aan Masterclasses en gerelateerde trainingen, daarnaast is zij lid van diverse intervisiegroepen. 

 

Op haar eigen trainingslocatie in Velden deelt Jolijn haar kennis en ervaring graag met anderen. Jolijn werkt uitsluitend met eigen paarden. Ben je benieuwd of wil je graag kennismaken? Neem dan contact met ons op. klik hier

 

 

"Leef de beste versie van jezelf"