Individuele groeitrajecten


Wil jij als organisatie goed zorgdragen voor je medewerkers? Denk dan niet alleen aan allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden, maar denk ook eens aan persoonlijke ontwikkeling. Een mens ontwikkelt zich een leven lang.

Om succesvol te zijn en te blijven is een gezonde ontwikkeling onmisbaar.

Mensen die meegroeien en zich blijven ontwikkelen vormen de basis van je organisatie.

 

Mensen die goed in hun vel zitten en een goede balans tussen werk en privé hebben, presteren beter op de werkvloer.

 

Groots & Puur Trainen biedt diverse persoonlijke groeitrajecten aan voor medewerkers. Deze richten zich op de ontwikkeling van belangrijke competenties als ook op het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap. In alle trajecten vormt de persoonlijke ontwikkeling en het (her)vinden van drijfveren en motivaties de rode draad. Deze trainingen worden zowel in groepsverband als individueel aangeboden.

 

Training: Empathisch Leiden 

Training: Fit op de werkvloer 

 

Lees onderstaand verder over deze trainingen.


Empathisch leiden - 4 daagse training.

4 dagdelen op locatie in groepsverband (max. 8 deelnemers). 

 

"Een evenwichtig leider hoeft zich niet te bewijzen, hij luistert en geeft aandacht op de juiste momenten".

 

Deze training is met name geschikt voor mensen in leidinggevende posities. Mensen die verantwoordelijkheid dragen voor het maken van belangrijke beslissingen en hierbij gebruik willen maken van mensgericht leiderschap.

 

Wat mag je verwachten van deze training?

In deze training wordt aandacht besteedt aan het ontwikkelen van persoonlijke leiderschap en competenties die noodzakelijk zijn om succesvol te leiden. 

 

Op een praktische en ervaringsgerichte manier wordt gewerkt aan het ontdekken van jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

Er wordt aandacht besteed aan de verschillende stadia van groepsvorming waarbij de rol van de leider (jouw rol) duidelijk wordt. 

Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van leiderschaps-skills zoals motiverende gesprekstechnieken, luistervaardigheden, communicatietechnieken zowel verbaal als non-verbaal en besluitvorming.

 

Leer in deze training hoe je kunt leiden op een empathische en evenwaardige manier.

 

In deze training zit een logische verdeling van inhoud en praktijk. Verwacht dus ook dat je zelf in beweging gaat komen en dat er diverse bewustzijnsoefeningen gedaan worden.

 

"Leer om congruent te zijn en te leiden vanuit verbinding".

 

Hoe zit het met praktische zaken?

Deze training wordt aangeboden tijdens 4 dagdelen verdeelt over 10-12 weken. Bij deze training horen studiemateriaal en 5 persoonlijke gidsen. Een gids is een persoonlijk studiedocument met diverse opdrachten die jou ondersteunen in het ontwikkelen van zelfkennis en ontplooiing. 

 

De trainingen worden volledig verzorgd aangeboden op de locatie van Groots & Puur in Velden (Noord-Limburg). Trainingen worden deels binnen en deels buiten verzorgd. De trainingen worden begeleid door Jolijn Grooten en Evelien Mustert.

 

Tijdens deze trainingen worden paarden ingezet. Opdrachten worden uitgevoerd naast het paard. Kennis van paarden is niet nodig. 

 

De investering in deze training bedraagt Euro 1.275,00 excl. BTW* per persoon.  (*voor particulieren is er een BTW-vrijstelling).

De training kan zowel in groepsverband als ook als individueel traject worden gevolgd.

 

Trainingsdata worden vanaf september gepubliceerd op deze pagina. Vraag reeds naar de mogelijkheden voor deelname. 

 


Fit op de werkvloer - 4 daagse training.

4 dagdelen op locatie in groepsverband (max. 8 deelnemers). 

 

"Een evenwichtige balans in geven en nemen".

 

Deze training is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de juiste balans op de werkvloer en privé en zich hierin wil ontwikkelen.

 

"Het enige constante is de verandering"

 

Het leven staat nooit stil. Door veranderingen of omstandigheden kan de balans ineens zoek zijn. Je hebt het gevoel de controle kwijt te zijn over je eigen beslissingen en mist de veerkracht om met uitdagingen om te gaan. 

 

Wellicht is dit herkenbaar.. 

 

Loopt het ineens stroef op de werkvloer?

Mis je de juiste motivatie of het vertrouwen?

Weet je niet of je op de juiste plek zit?

Beschik je over onvoldoende energie gedurende de dag?

Ervaar je veel stress of onrust?

 

Dan is het tijd om daar verandering te brengen! 

 

Wat mag je verwachten van deze training?

In deze training wordt aandacht besteedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je? Wie wil je zijn?

 

We gaan aan de slag met het ontdekken van jouw kernkwaliteiten (competenties). We gaan leren hoe jij jouw competenties in kan zetten om  op een gezonde manier te kunnen functioneren. Een evenwichtige balans vinden in je functioneren betekent dat je zowel mentaal, emotioneel als fysiek een gezonde controle = balans over je leven hebt.  

 

Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke motivatie en drijfveren.

Waar krijg jij energie van?

Hoe herstellen we de verbinding tussen het hoofd en het hart op een functionele manier?

Formuleer persoonlijke doelen en onderzoek samen met ons welke hindernissen jij hiervoor gaat nemen. We rekenen af met belemmerende overtuigingen en gaan op zoek naar de juiste mind-set.   

 

Door samen in beweging te komen in diverse ervaringsgerichte opdrachten ontdek je waar jouw sterke competenties liggen en hoe jij deze succesvol in gaat zetten. Ontdek hoe jij zelf de touwtjes in handen neemt om op een gezonde manier stappen te zetten naar de toekomst. 

 

Samen formuleren wij een stappenplan waarin jouw persoonlijke drijfveren en ambities ruimte krijgen. 

 

 

"Leer met de juiste mind-set jouw doelen te bereiken".

 

Hoe zit het met praktische zaken?

Deze training wordt aangeboden tijdens 4 dagdelen verdeelt over 10-12 weken. Bij deze training horen studiemateriaal en 5 persoonlijke gidsen. Een gids is een persoonlijk studiedocument met diverse opdrachten die jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.

 

De trainingen worden volledig verzorgd aangeboden op de locatie van Groots & Puur in Velden (Noord-Limburg). Trainingen worden deels binnen en deels buiten verzorgd. De trainingen worden begeleid door Jolijn Grooten en Evelien Mustert.

Tijdens deze trainingen worden paarden ingezet. Er is geen kennis van paarden nodig. 

 

De investering in deze training bedraagt Euro 1.275,00 excl. BTW* per persoon. (*voor particulieren is er een BTW-vrijstelling).

De training kan zowel in groepsverband als ook als individueel traject worden gevolgd.

 

Trainingsdata worden vanaf september gepubliceerd op deze pagina. Vraag reeds naar de mogelijkheden voor deelname. 

 

 

  

UWV

Groots & Puur is dienstverlener op het gebied van scholing en re-integratie voor het UWV. Het is mogelijk om deel te nemen aan groeitrajecten met medewerking van het UWV. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Interesse in deelname

Neem contact met ons op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recensies

"ik voelde me niet gewaardeerd en teleurgesteld in mijn omgeving toen ik aan mijn traject begon. Ik heb geleerd dat ik hier zelf invloed op heb. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen aan kan geven en duidelijk kan zijn naar mijn omgeving. We begrijpen elkaar nu veel beter, dat voelt heel goed. Ik ervaar weer meer geluk in mijn werk en privé." (Anke)

 

"Jolijn en Evelien hebben mij laten ervaren dat ik niet onzeker hoef te zijn over mijn kunnen. Bouwen door vertrouwen. Door mij kwetsbaar op te stellen en het gesprek te voeren heb ik ook weer vertrouwen in de toekomst. Ik voel mij weer goed". (Monique)

 

"Vooral de oefening met de paarden maakte diepe indruk op mij. Leiden met een paard is niet zo makkelijk, vooral niet als je denkt dat dat vanzelf gaat. Vanuit verbinding en empathie leiden geeft heel veel voldoening. De paarden doen eigenlijk hetzelfde als mensen." (John)

 

"De afwisseling tussen de theorie en de opdrachten werkt goed. Ik merkte pas echt het verschil door het te doen, realiseerde mij toen wat ik (niet) deed in communicatie. Confronterend soms, maar wel verhelderend. Het paard spiegelt bijzonder." (Mark)