Loopt je team een beetje stroef?


Heerst er een gespannen sfeer op de werkvloer?

Verloopt de communicatie moeizaam?

Is de teamspirit ver te zoeken?

 

Dan is het tijd! Tijd om te investeren in je team! 

 

Elke samenwerking heeft onderhoud nodig. De dagelijkse dynamiek op de werkvloer oefent druk uit op de teamleden.

Kan het team omgaan met veranderingen en werkdruk?

 

Mensen raken snel geagiteerd en communiceren gebrekkig... herkenbaar?  

 

Een prettige samenwerking leidt tot een gevoel van verbinding en gezamenlijk succes. 

Om dit tot stand te laten komen is er een investering nodig. Een investering van alle teamleden om zichzelf zichtbaar en transparant op te stellen. Elk individu levert een bijdrage aan een teamprestatie, dus is het van belang dat elk teamlid bereid is om te groeien.

 

Groots & Puur biedt trainingen waarbij ervaringsgericht leren en het ontwikkelen van competenties centraal staan.

Dit doen we op een originele en ongedwongen manier. Door mensen letterlijk in beweging te zetten, worden belangrijke processen zichtbaar. In een veilige en prettige leeromgeving met paarden worden mensen gestimuleerd verbinding te maken met hun eigen drijfveren en ambities.

 
Gemotiveerde medewerkers

Plezier op de werkvloer

Inzicht in elkaar competenties

Heldere afspraken over communicatie

Een open en veilig groepsgesprek

Vertrouwen en verbinding

Humor en relativeren

Energie en inspiratie

 


Praktische info over de training

Een teamtraining is opgebouwd uit meerdere dagdelen. Het is mogelijk om 1 of meerdere dagdelen te plannen, dit is afhankelijk van de doelstelling van de training. We stemmen dit vooraf graag samen af.  

 

Dagdeel 1 bestaat uit:

een introductie met teamopdrachten waarbij knelpunten en competenties in kaart worden gebracht. Het team doorloopt diverse werkvormen met en zonder paard om tot belangrijke inzichten te komen.

 

Dagdeel 2 bestaat uit:

het verwerken van de inzichten tot gezamenlijke doelstellingen. Het team wordt uitgedaagd om een gezamenlijke doelstelling te formuleren en door middel van de (inmiddels) aanwezige inzichten en competenties samen te bepalen welke route tot succes zal leiden.

 

De invulling van de dagdelen is variabel en wordt door de trainers aangepast aan het team en de hulpvraag van de organisatie.

Het is mogelijk de 2 dagdelen te combineren op 1 dag. 

 

Elk dagdeel wordt aangeboden op de locatie van Groots & Puur en door 2 ervaren trainers begeleid.

Het is mogelijk de training inclusief een gezonde bourgondische lunch of gezellige borrel met drankjes en hapjes achteraf te boeken.

 

De kosten voor een teamtraining bij Groots & Puur bedragen vanaf 225* euro per persoon per dagdeel (bij minimaal 6 personen). Deze prijs is inclusief koffie/thee en gebak bij ontvangst.

 

Wilt u afwijken van bovenstaand concept en een unieke training op uw wens aangepast ontvangen? Wij denken graag mee in concepten en bieden ook alternatieven aan.  Vraag naar de mogelijkheden.

 

*prijzen zijn op basis van onze geldende voorwaarden voor deelname en worden per aanvraag geoffreerd.

 

Waarom met paarden?

Paarden zijn meesters in communicatie. Ze lezen lichaamstaal nauwgezet en voelen feilloos onderliggende (niet zichtbare) spanningen aan. Paarden kunnen op subtiele wijze iets zichtbaar maken wat door en voor mensen verborgen blijft. Voor paarden is de kudde van levensbelang. Op elkaar vertrouwen en de veiligheid waarborgen is een primaire levensbehoefte.

 

De inzet van paarden in onze trainingen maakt dat we sneller en effectiever processen zichtbaar kunnen maken en daardoor tot succesvolle en werkbare oplossingen kunnen komen in de praktijk. Door samen in beweging te komen wordt snel duidelijk wat ervoor nodig is om als team samen succesvol te zijn.   


Interesse in deelname als team?

Neem contact met ons op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Recensies

Lees hier enkele reacties van klanten na afloop van hun teambuilding:

 

"Door samen als team de opdrachten uit te voeren met het paard hebben we inzicht gekregen in elkaars kwaliteiten, elk teamlid draagt een steentje bij aan het resultaat, prachtig om dit te beleven samen".

 

"Ik ben verrast door het effect van de teamdag. Het heeft ons echt aan het denken gezet, en een flinke boost gegeven aan de sfeer binnen het team."

 

"We ontdekten onze valkuilen en konden deze op een praktische manier samen oplossen. Doordat we nu in een andere setting naar de valkuil keken kwamen er nieuwe inzichten. Tijdens het werkoverleg reflecteren we nog dikwijls even terug aan de training". 

 

"Een absolute aanrader! Geen saaie zitsessie, maar samen in beweging! Ik vond het een te gekke ervaring!"

 

"Jolijn en Evelien zijn een deskundig team samen, ze inspireren maar zijn ook niet bang om te confronteren daar waar nodig. Verhelderend!"