Paardenkracht voor Professionals - een missie

Met 4 benen op de grond!

Eigenheid, gezien worden, je krachtig voelen door je kwetsbaar op te stellen.

 

Het paard belichaamt als geen ander hoe je door te vertrouwen op de kracht van binnen in balans kunt zijn met alle elementen in het leven. Een heel groot en krachtig voorbeeld voor onderwerpen waarnaar mensen vaak op zoek zijn in het leven.

 

 

Hoe kunnen we gebruik maken van de wijsheid van de kudde op een professionele manier. 

Een missie van Groots & Puur met Paardenkracht is om mensen op een veilige en deskundige manier in verbinding te stellen met de wijsheid van de kudde. We leren mensen hoe we de informatie die paarden ons dagelijks geven op een juiste manier interpreteren zodat wij daarvan kunnen leren.

 

Onze leermethodes en opleidingen zijn erop gericht op een duidelijke en transparante manier kennis over te dragen, waarbij we nooit de behoefte van het individu uit het oog verliezen!

Een informele doch professionele benadering en ontmoeting waarbij we kijken naar de behoefte van elk mens en daarop zoveel mogelijk proberen aan te sluiten.

 

Jezelf ontwikkelen als mens of als coach betekent dat je bereid bent om je kwetsbaar op te stellen, om in het hier en nu te zijn en om jezelf steeds af te vragen of je op de juiste weg bent. 

Op die manier timmert Groots & Puur met Paardenkracht steeds verder aan de weg en ontwikkelt daarbij opleidingen die aansluiten bij de behoefte van de mens op dit moment!

 

Voel je zelf welkom om in ontwikkeling te komen en ons te ontmoeten!

 

Liefs Evelien & Jolijn