2-daagse studie Paardenkracht voor Pubers

Ben jij opgeleid tot Paardencoach, en werk jij graag met kinderen, pubers en/of jong volwassenen? Dan is deze studie wellicht iets voor jou.  


Informatie

In deze 2 daagse cursus ontvang je het volledige "Paardenkracht voor Pubers" concept inclusief draaiboek, oefeningen, theorie, het werkboek en alle formulieren. Alle thema’s en oefeningen van de cursus "Paardenkracht voor Pubers" komen aan bod, daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie rondom het organiseren en uitvoeren van de cursus.

Na het volgen van deze studie ben je als paardencoach startklaar om direct deze cursus te organiseren. Met het certificaat "Paardenkracht voor Pubers Trainer" mag je binnen jouw eigen bedrijf samen met een collega de cursus vorm geven.

 

Groots & Puur met Paardenkracht vraagt hiervoor GEEN jaarlijkse bijdrage maar kan wel, indien gewenst, ondersteuning op maat leveren. De 2-daagse is heel praktisch van opzet met voldoende theoretische diepgang.  Tijdens de ochtenden wordt alle theorie behandeld en doe je veel praktische kennis op rondom het organiseren van de cursus. Tijdens de middagen gaan we aan de slag met de praktijkoefeningen, samen met de paarden.

 

Werkboek

Bij de cursus "Paardenkracht voor Pubers" hoort een uniek werkboek van bijna 50 pagina's. Elke deelnemende puber ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus

behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coaches. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het

dagelijks leven en blijft het niet iets van "1x in de week"! Ouders leren er ook van :-) 

 

Wat ontvang je allemaal?

Na afloop van de studie ontvang je het complete en unieke concept Paardenkracht voor Pubers. Je ontvangt na afloop van de studie 2-daagse alle benodigde informatie en documenten, zoals draaiboeken, oefeningen, formulieren, brieven en overige voorbeelddocumenten.

Op papier ontvang je een studiemap met theorie en praktische informatie rondom de organisatie van de cursus.

Enkel de werkboeken ben je verplicht om via de beveiligde webshop te bestellen, deze kosten 12,50 Euro per stuk. Je kunt eventueel ook diverse promotiematerialen, zoals flyers, website-abonnementen en/of trainersbordjes bestellen. 

 

Enkel de werkboeken ben je verplicht om via de beveiligde webshop te bestellen, deze kosten 12,50 Euro per stuk. Je kunt eventueel ook diverse promotiematerialen, zoals flyers, website-abonnementen en/of trainersbordjes bestellen. 

Hiervoor is een keuze uit diverse bestelpakketten. Je betaalt dus niet voor een dure licentie, uitsluitend voor de materialen welke je nodig hebt om de cursus te organiseren.

Na afloop van de studie conformeer je je als trainer aan de Paardenkracht voor Pubers gedragscode, welke voorziet in de waarborging van de veiligheid, kwaliteit en ethiek van het Paardenkracht voor Pubers concept.

Het trainerscertificaat is 2 jaar geldig en wordt verlengd na het volgen van de bijscholing. De bijscholing wordt jaarlijks georganiseerd en kost 125 euro excl. BTW.

Voor wie

De specialisatie studie Paardenkracht voor Pubers is toegankelijk voor gediplomeerde paardencoaches. Ben jij opgeleid tot paardencoach en werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 11-16 jaar dan is deze studie wellicht interessant voor jou.

 

Ben jij werkzaam als jeugdhulpverlener, leerkracht, kinderpsycholoog of anderszins professioneel betrokken in de ontwikkeling van kinderen en/of jeugd? Maar ben je nog geen paardencoach? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Paardenkracht voor Pubers Trainer. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Vanaf het najaar 2017 leiden wij coaches op uit de hele Benelux met als doel een netwerk van collega's te vormen. Wil jij je ook graag aansluiten bij een inspirerend netwerk van enthousiaste collega's?

Kosten

De kosten voor deze studie-2 daagse incl. alle studiematerialen bedragen Euro 675,00 excl. btw p.p. (waarvan 25 euro inschrijfgeld, te betalen bij inschrijving).

Deze cursus kan BTW vrij gefactureerd worden aan particulieren. Aan bedrijven en organisaties hanteren we 21% BTW.

 

Beide dagen worden volledig verzorgd, inclusief drank, lunch en tussendoortjes.

 

De studie 2-daagse wordt georganiseerd op onze sfeervolle locatie in Velden (Noord-Limburg). Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van B&B tot luxe 4* Hotel.

Data

De studie wordt georganiseerd op de volgende data:

 

Locatie Groots & Puur met Paardenkracht (Velden, Noord-Limburg):

 

12/13 oktober 2023

29/30 augustus 2024

 

Locatie I For Horse (Deinze, België):

7/8 november 2023

14/15 februari 2024

Aanmelden

Wil je meer informatie over Paardenkracht voor Pubers kijk dan op www.paardenkrachtvoorpubers.nl

Recensies

Om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen waarborgen werken wij met een gedragscode.

Op deze studie zijn de algemene voorwaarden van Groots & Puur met Paardenkracht van toepassing. Een exemplaar wordt op aanvraag toegezonden en is tevens onderdeel van het inschrijfformulier.