Nieuws


Covid-19

Update: 11-5-2020

Vanaf 1 juni herstarten wij onze trainingen en opleidingen weer!

Dit houdt in dat alle geplande trainingen en opleidingen die gepland staan vanaf 1 juni doorgaan! Momenteel zijn wij druk in de weer om onze locatie en al onze faciliteiten aan alle richtlijnen te laten voldoen. Dat betekent dat je straks met een gerust hart naar onze locatie kunt afreizen.

We maken extra ruimte vrij om de 1,5 meter regel te kunnen hanteren, daarnaast zorgt een protocol ervoor dat we de hygiëne maatregelen optimaal kunnen toepassen. Tijdens de werkvormen en praktijkopdrachten worden extra materialen zoals mondkapjes en handschoentjes gedragen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van preventie en zullen alle deelnemers voorafgaand aan de studie hierover informeren.

Mocht je ondertussen vragen hebben, stel ze dan gerust via info@grootsenpuur.nl.

 

=================================================================================================

 

Ook Groots & Puur met Paardenkracht neemt de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het coronavirus zeer serieus.

Al onze opleidingen, trainingen en cursussen zijn dan ook opgeschort tot 1 juni, deze worden niet gecanceld maar verplaatst naar nieuwe data. De deelnemers ontvangen allemaal persoonlijk bericht per e-mail.

 

Vooralsnog hopen wij de werkzaamheden na 1 juni weer op te pakken, mocht dit wijzigen dan zullen wij iedereen daar z.s.m. van op de hoogte brengen. Ondertussen werken we hard achter de schermen door, om straks alle trainingen mogelijk te maken, zij het wellicht in een iets andere omgeving dan jullie van ons gewend zijn. 

 

Heb je ondertussen vragen? Stel ze dan gerust via info@grootsenpuur.nl.

 

We wensen ondertussen iedereen veel gezondheid en wijsheid toe!


TV-uitzending Holland van Boven

Ga jij ook kijken? Op zondag 3 mei komen we op TV in de uitzending van Holland van Boven op SBS6 tussen 15.00 en 16.00 uur. Allemaal kijken dus! 


Horse Awareness Event Peer

Op zondag 13 september zal Groots & Puur met Paardenkracht ook aanwezig zijn op het Horse Awareness Event in Peer. We staan hier met een mooie grote stand en verzorgen een live demo met betrekking tot de programma's Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. Kom je ook? https://www.horse-awareness-event.be/


Facebook Groots & Puur met Paardenkracht

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en geplande evenementen!


Cursusdata Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers 2020

Pony Power voor Kids  en Paardenkracht voor Pubers gaat ook in 2020 weer op diverse locaties van start. 

Meer info vindt je op www.ponypowervoorkids.com en www.paardenkrachtvoorpubers.com


Samenwerking Groots & Puur met Paardenkracht en UWV

Groots & Puur met Paardenkracht en het UWV zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een scholingsovereenkomst!

 

Concreet betekent dit dat mensen die via het UWV recht hebben op beroepsonderwijs (vanuit een uitkeringspositie), vanaf nu bij ons hun opleiding kunnen volgen. De kosten voor de opleiding(en) worden vergoed door UWV.

Dit geldt voor alle opleidingen bij Groots & Puur met Paardenkracht.

 

Uiteraard zijn we erg blij met deze overeenkomst, die onze  opleidingen nu ook voor mensen in een re-integratie traject toegankelijk maakt.

 

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen.