Recensies

Pony Power voor Kids studie 2-daagse

"Het is een heel volledige training met twee trainers die elkaar bijzonder goed aanvoelen".

 

"Jullie zijn twee trainers die professionaliteit en enthousiasme uitstralen".

 

"De afwisseling tussen theorie en praktijk was top! Weer de nodige ervaringen opgedaan. Dit met twee hele wijze shetlandpony's en stoere kids. Een aanrader voor elke paardencoach".

 

"Een super leuk programma voor kinderen waarin ze met pony's spelenderwijs ervaring op mogen doen over verschillende thema's. Met dank aan Jolijn Grooten en Evelien Mustert voor het door hen zorgvuldig uitgedachte en samengestelde concept. Trots om daar een onderdeel van te mogen zijn".

 

"Wauw wat een geweldige Pony Power voor Kids dagen. Goede organisatie, en wat zit de cursus goed in elkaar".  Paardenkracht voor Pubers studie 2-daagse

"Het waren weer gezellige en vooral leerzame dagen! Heb zin om mijn eerste Paardenkracht voor Pubers cursus te gaan geven. Enorm inspirerend, motiverend, jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Goed uitgedacht concept!"

 

"Een zeer complete en inspirerende studie in een zeer prettige omgeving met fijne trainers".

 

"Ik vond de cursus weer compleet en zeer goed verzorgd. Jullie doen het echt super!"

 

"Zeer mooi duidelijk materiaal. Heel verzorgd en grondig werk in gestopt. Een cursus waarmee je echt iets kan, ik kijk uit naar Deel 2 van deze cursus".  


Paardenkracht voor Teams

Terugkoppeling van klanten:

 

"Een super leerzame dag, echte "eye openers" gehad vandaag. Heel fijn om in deze sfeervolle omgeving met je collega's aan de slag te gaan".

 

"Het is prettig om eens in een andere omgeving te trainen, vooral ook door samen echt in beweging te komen. Het was zeer leerzaam en genoeg om over na te denken na deze ervaring".

 

"Ik zou dit graag veel vaker doen. Het programma zat super in elkaar en de begeleiding was heel goed. Het is heel prettig om alles zo duidelijk te zien. Ik had niet verwacht dat een paard zoveel duidelijkheid zou kunnen geven".

 

"Bedankt voor deze geweldige ervaring. Het heeft veel indruk op me gemaakt. Ook de begeleiding van de coaches was zeer professioneel en prettig. Heel bijzonder om dit met je collega's te mogen ervaren".

 

"Prettig confronterend, veel inzichten gekregen, top!"