Wat vinden anderen van ons?


Opleidingen en Modules

Caroline Rovers - Deelname verdiepingsmodule introductie NLP en Paardencoaching:

Passievol wordt de kennis overgebracht door Jolijn en Evelien!

De setting is mooi, intiem en gezellig. Theorie en praktijk zijn goed op elkaar afgestemd. 

Er is oog voor iedereen! Héél fijn!

 

inda De Roy - Student opleiding Paardenkracht voor Professionals leergang 2019-01: 

De opleiding bij Groots en Puur met paardenkracht was een intensieve en diepgaande persoonlijke reis. Het is niet enkel

een opleiding tot horse assisted coach maar ook een persoonlijk coaching traject. Er is een mooie verdeling tussen praktijk en theorie.

Je leert oog te hebben voor het paard, de coach en de coachee.

Jolijn en Evelien zijn mega toffe coaches en zeker niet te vergeten ook de paardjes zijn super lief. Het is zeker de moeite waard om deze opleiding te volgen als je de vaardigheid van een professionele paardencoach wil leren inzetten.

  

Stéphanie van Kerrebroeck - Student opleiding Paardenkracht voor Professionals leergang 2019-01:

"De opleiding Paardenkracht voor Professionals is een wel doordachte opleiding waar afwisseling theorie en praktijk centraal staat. Door zelf heel snel aan het werk gezet te worden, ervaar je welk proces een coachee door maakt, je leert jezelf bovendien opnieuw kennen en leert door thuis zelf te oefenen wat je als coach nodig hebt. Evelien en Jolijn begeleiden dit hele proces met een ongekend

enthousiasme. Ze stimuleren, motiveren op een overtuigende maar natuurlijke manier. Ze maken dat je je thuis voelt en hebben oog voor elke student. Het zijn de juiste mensen op de juiste plek!"

 

Marijke Willaert - Saorsa Coaching:

"Ik ben heel blij dat ik beide cursussen heb gevolgd bij Groots & Puur met Paardenkracht. Zowel de cursus Pony Power voor Kids als

Paardenkracht voor Pubers bevatten waardevolle elementen. Er wordt gewerkt met fijne en leuke lesmaterialen.

Als cursist wordt je ondergedompeld door het doen en actief ervaren van de lessen en oefeningen. Het wordt gegeven door 2 zeer bekwame coaches die goed op elkaar afgestemd zijn, en niet te vergeten: op een leuke locatie met leuke pony's en

paarden. Een aanrader voor iedereen die kinderen op een leuke & educatieve manier, met assistentie van pony's en paarden, op ontdekking en op zoek wil laten gaan naar talenten, grenzen, emoties, samenwerking..."

 

Claudia Baldwin - Happy Horse Coaching Farm:

"De opleidingen van Groots en Puur zijn volledige pakketten die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden

of makkelijk geïntegreerd kunnen worden in een reeds bestaand bedrijf. De opleiders Evelien en Jolijn zijn een goed ingespeeld team met veel inzet en creativiteit die altijd weer inspirerend en motiverend werkt voor de studenten.

De locatie is goed bereikbaar en zo gefaciliteerd dat de opleidingsdagen gestructureerd en volgens planning verlopen.

De verzorging gedurende de cursussen is prima, zo wordt er bv. steeds rekening gehouden met persoonlijke

dieetwensen etc. De dames zijn kundige instructeurs die ook na de opleiding bereid zijn om de studenten met raad en

daad ter zijde te staan. Het beschikbare materiaal is een goede ondersteuning voor de omzetting van het geleerde en maakt een opstart makkelijk." Groetjes, Claudia

Sterren: ***** 


Pony Power voor Kids studie 2-daagse

"Het is een heel volledige training met twee trainers die elkaar bijzonder goed aanvoelen".

 

"Jullie zijn twee trainers die professionaliteit en enthousiasme uitstralen".

 

"De afwisseling tussen theorie en praktijk was top! Weer de nodige ervaringen opgedaan. Dit met twee hele wijze shetlandpony's en stoere kids. Een aanrader voor elke paardencoach".

 

"Een super leuk programma voor kinderen waarin ze met pony's spelenderwijs ervaring op mogen doen over verschillende thema's. Met dank aan Jolijn Grooten en Evelien Mustert voor het door hen zorgvuldig uitgedachte en samengestelde concept. Trots om daar een onderdeel van te mogen zijn".

 

"Wauw wat een geweldige Pony Power voor Kids dagen. Goede organisatie, en wat zit de cursus goed in elkaar".  Paardenkracht voor Pubers studie 2-daagse

"Het waren weer gezellige en vooral leerzame dagen! Heb zin om mijn eerste Paardenkracht voor Pubers cursus te gaan geven. Enorm inspirerend, motiverend, jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Goed uitgedacht concept!"

 

"Een zeer complete en inspirerende studie in een zeer prettige omgeving met fijne trainers".

 

"Ik vond de cursus weer compleet en zeer goed verzorgd. Jullie doen het echt super!"

 

"Zeer mooi duidelijk materiaal. Heel verzorgd en grondig werk in gestopt. Een cursus waarmee je echt iets kan, ik kijk uit naar Deel 2 van deze cursus".  


Paardenkracht voor Teams

Terugkoppeling van klanten:

 

"Een super leerzame dag, echte "eye openers" gehad vandaag. Heel fijn om in deze sfeervolle omgeving met je collega's aan de slag te gaan".

 

"Het is prettig om eens in een andere omgeving te trainen, vooral ook door samen echt in beweging te komen. Het was zeer leerzaam en genoeg om over na te denken na deze ervaring".

 

"Ik zou dit graag veel vaker doen. Het programma zat super in elkaar en de begeleiding was heel goed. Het is heel prettig om alles zo duidelijk te zien. Ik had niet verwacht dat een paard zoveel duidelijkheid zou kunnen geven".

 

"Bedankt voor deze geweldige ervaring. Het heeft veel indruk op me gemaakt. Ook de begeleiding van de coaches was zeer professioneel en prettig. Heel bijzonder om dit met je collega's te mogen ervaren".

 

"Prettig confronterend, veel inzichten gekregen, top!"