WE|GO Personal Empowerment ProgramVol trots kondigen wij aan:

Geheel nieuw bij Groots & Puur met Paardenkracht: 

 

|WE|GO| 

Personal Empowerment Program

Een persoonlijke ontwikkelingsreis met het paard als coachpartner. 


Bij het woord "EGO" denk je wellicht direct aan egoïsme of egoïstisch. Dat is niet zo gek, omdat dit in de huidige samenleving een veelgehoorde term is.  Het woord "EGO" zit echter ook in het woord egocentrisch! Deze horen we iets minder vaak en heeft een andere betekenis.

 

EGO betekent IK. Egocentrisch betekent IK CENTRAAL.

Het IK CENTRAAL, JOUW EGO in beeld. Daar gaat dit programma over. Onderstaand lees je er meer over:

 

In het WE|GO programma besteden we aandacht aan jouw "IK". Leer jezelf kennen op een manier zoals je, naar alle waarschijnlijkheid, nog niet eerder naar jezelf keek. 

Ontdek in dit programma jouw kwaliteiten en valkuilen. Omarm je zwaktes om deze vervolgens om te buigen naar je sterktes.

 

Reken af met oude en belemmerende gedragspatronen en verkrijg nieuwe inzichten in waarom je doet wat je doet en wat je daarin graag zou willen veranderen! 

 

In ons nieuwe programma WE|GO nemen wij je mee op de meest belangrijke ontdekkingsreis naar je ware IK! 

Wij gaan! Ga je mee?

 

 


Nu aanmelden met een leuke korting! scrol naar beneden!

Let op: gewijzigde data en verlengde kortingsactie!


Is bovenstaande spreuk al een beetje herkenbaar voor je? 

Wil je graag rijk in het leven staan? Leven in het moment?

Kunnen genieten van elke dag, ongeacht wat deze je brengt?

Wil je (weer) intens geluk kunnen voelen?

Keuzes kunnen en durven maken voor jezelf?

Niet langer gebukt gaan onder verwachtingen van anderen?

Doen wat voor jou goed voelt?

Je krachtig voelen en krachtig in het leven staan?

 

Wij bieden je nu de kans! Lees hieronder meer over de inhoud van ons nieuwe programma:Als mens ben je voortdurend kwetsbaar voor veel invloeden van buitenaf. Al vanaf je geboorte en je eerste contactmomenten met jouw omgeving werd je beïnvloed en gevormd en gebeurt dat nu nog steeds.

Opvoeding, normen en waarden, religies, onderwijs, familiebanden, relaties, ervaringen, prestaties, verwachtingen etc.... het heeft allemaal veel invloed op ons dagelijks functioneren.

 

De meest recente invloed, en heel herkenbaar voor velen, is de corona crisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Het trekt een wissel op ons dagelijks welbevinden en beïnvloedt in grote mate ons gedrag. Of we dat willen of niet...

 

We vragen ons af waarom we zo druk in ons hoofd zijn en het gevoel hebben de controle te verliezen... 

We verliezen ons eigen IK uit het oog! De waan van de dag kan zo meeslepend zijn dat na alles wat je MOET, je geen energie meer overhoudt voor wat jij WILT

 

 

Klinkt dit ook zo herkenbaar en interessant voor je? Zou je meer grip willen op jouw dagelijks welbevinden? Wil jij weten waarom je voelt wat je voelt en denkt zoals je dat doet? 

 

In ons nieuwe programma WE|GO gaan we aan de slag met levensvragen en wensen, gaan we op zoek naar de antwoorden op belangrijke vraagstukken over onszelf. En gaan we vooral leren hoe we ZELF bewuste keuzes maken, die ons stimuleren om het mooiste uit het leven te halen!

 

Maak van jouw kwetsbaarheid je kracht! 


Het paard als gids

Ook in dit programma is een belangrijke rol voor het paard weggelegd. Het paard als coachpartner vormt een belangrijke meerwaarde bij de leerprocessen die wij als coach faciliteren.

Het paard begeleidt ons naar ons gevoel, in het hier en nu. Het geeft ons belangrijke signalen en laat ons ervaren waar onze belangrijkste behoefte ligt als mens. Het biedt ons een veilige en laagdrempelige leeromgeving, waarin je makkelijker uit je hoofd gaat en meer in verbinding komt met jezelf.

Paarden leven altijd in het moment, ze zijn instinctief zeer sterk ontwikkeld en staan in directe verbinding met de natuur en onze leefomgeving.  Ze bieden zich aan als gids op onze reis naar het hier en nu!

 


Wat houdt het programma in?

In het WE|GO programma wordt je tijdens 7 bijeenkomsten (dagdelen) in groepsverband begeleid door ervaren coaches. Zij nemen je mee in een 7-delig stappenplan waarin jouw belangrijke levensvragen aan bod komen. We werken in groepen van maximaal 8 personen. Doordat we de groepen klein houden wordt een veilige en prettige setting gecreëerd om samen te groeien naar ieders eigen doel.

 

Het programma bestaat uit:

- 7 live bijeenkomsten in dagdelen, waarbij inbegrepen een kick-off bijeenkomst en een slotbijeenkomst.

- 1 individuele coachsessie met paard tijdens het traject.

- 5 persoonlijke gidsen (werkboeken) die jouw ontwikkelingsreis illustreren en die jou uitdagen uit je comfort-zone te stappen.

- praktische opdrachten, zowel in groepsverband als ook individueel.

- werkvormen met het paard als coachpartner.

- studiematerialen, koffie/thee, versnaperingen en eventuele lunches inbegrepen.

- begeleiding door deskundige coaches.


Waar en wanneer?

Het WE|GO programma gaat vanaf volgend voorjaar (2022) van START. 

 

Data 2022:

Kick-off: 6 april

Training dag 1: 20 april

Training dag 2: 11 mei

Training dag 3: 25 mei

Training dag 4: 8 juni

Training dag 5: 22 juni

Afsluiting: 13 juli

 

Wil jij ervaren wat het WE|GO programma voor jou kan betekenen en wil jij deelnemen? Dat kan! Je profiteert dan van een flinke korting, bij aanmelding vóór 1 februari 2022!

We bieden je nu de kans om deel te nemen aan deze unieke training voor slechts de helft van de prijs!!

 

Je betaalt dan geen 1299 euro, maar slechts 649,50 euro voor 7 bijeenkomsten, inclusief 2 uur persoonlijke begeleiding in een coachsessie, groepsactiviteiten, studiematerialen en verzorging! 

 

Voor wie is het programma interessant?

- mensen die meer inzicht in hun gedrag, drijfveren en kwaliteiten willen verkrijgen

- mensen die op professioneel gebied toe zijn aan een nieuwe uitdaging en zichzelf beter willen leren kennen

- mensen die op zoek zijn naar antwoorden op en inzichten in belangrijke levensvragen

- mensen die op zoek zijn naar een betere balans tussen denken en voelen

- mensen die de rust willen hervinden en meer vanuit het hier en nu willen leven

 

 

Wil jij graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop:


 

Vanaf medio 2022 zal het WE|GO programma tevens als specialisatiestudie worden aangeboden binnen het opleidingspakket van Groots & Puur met Paardenkracht. Informatie hierover volgt zodra de definitieve data bekend zijn.

 

Let op: het WE|GO Programma is ook uitstekend geschikt voor organisaties en bedrijven! Immers een gemotiveerde en enthousiaste medewerker is in eerste instantie een gemotiveerd en enthousiast mens!

 

Scholingsovereenkomst UWV

Groots & Puur met Paardenkracht heeft een scholingsovereenkomst met het UWV, dit houdt in dat je op basis van enkele voorwaarden in aanmerking kunt komen voor vergoeding van deze opleiding. Neem contact op met je coach binnen het UWV of Groots & Puur met Paardenkracht voor meer informatie.