Verdiepingsmodules Paardencoach 2019

Voor alle onderstaande V-modules geldt dat deze door deskundige en ervaren trainers worden begeleid. De V-modules zijn opengesteld voor iedereen die verdieping zoekt op één van de vakgebieden, in het bijzonder paardencoaches. De V-modules vinden plaats op de locatie van Groots & Puur met Paardenkracht in Velden. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving. 


V1-Introductie NLP en coaching met paarden

Leer tijdens deze studie 2-daagse de basisprincipes van NLP en concrete toepassingen tijdens Paardencoach sessies.

Tijdens het theoretisch gedeelte van de studie worden de achtergrond en basisprincipes van NLP behandeld.

In het praktijkgedeelte gaan we samen met de paarden aan de slag met oefeningen gebaseerd op NLP-technieken. 

 

De studie 2-daagse vindt plaats op 23/24 augustus 2019.

Kosten van deze studie bedragen Euro 395,00 incl. studiematerialen en lunches. V2-Introductie kindercoaching met paarden

Werk jij graag met kinderen en zoek je verdieping op dit werkgebied als coach?

Tijdens deze studie 2-daagse leer je over de intakefase en informatie uitwisseling met ouders, de aspecten van het kinder-coachen, het toepassen van coachprincipes in oefeningen, het borgen of verankeren van de positieve verandering(en) en de evaluatie. Tijdens het praktijk gedeelte leer je hoe je een veilige en effectieve leeromgeving voor het kind creëert en hoe jij als coach dit samen met de paarden begeleidt. 

 

Deze studie 2-daagse vindt plaats op 31 mei t/m 1 juni 2019.

De kosten voor deze studie bedragen Euro 395,00 incl. studiematerialen en lunchesV3-Introductie systemisch coachen met paarden

Tijdens paardencoach sessies werken we soms ongemerkt reeds op een systemische wijze. De paarden helpen ons inzicht te krijgen in een situatie of een systeem en vertolken hierbij vaak een belangrijke rol.

Ben jij benieuwd hoe jij als coach systemisch werk tijdens paardencoach sessies kunt inzetten? Dan is deze 2-daagse beslist interessant voor jou!

 

De studie 2-daagse vindt plaats op 16/17 oktober 2019.

De kosten voor deze studie bedragen Euro 395,00 incl. studiematerialen en lunches.V4-Opstarten eigen bedrijf

Yes! Je hebt je diploma tot paardencoach op zak. Nu kun je aan de slag met jouw eigen bedrijf en ga je jouw coachactiviteiten opstarten!

Maar je loopt tegen van alles en nog wat aan, de opstart wordt bemoeilijkt en van coachen komt eigenlijk nog maar weinig..... herkenbaar?

Tijdens deze studie 2-daagse leer jij hoe jij je als coach en vooral ook als ondernemer op de "kaart" zet. Hoe maak jij van jouw eigen bedrijf een succes? Hoe ga je om met die hindernissen op de weg?  

 

De studie 2-daagse vindt plaats op 6/7 december 2019.

De kosten voor deze studie bedragen Euro 395,00 incl. studiematerialen en lunches.V5-HSP met Horse Assisted Coaching

HSP - Highly Sensitive Person of wel hoog gevoeligheid. Voor steeds meer mensen is dit een bekend begrip. In een maatschappij die in razend tempo verandert en waarin we makkelijk overprikkeld raken is hoog gevoeligheid voor mensen een belangrijk thema.

Wat is het? Hoe gaan we ermee om? En hoe kunnen de paarden ons helpen indien we met HSP te maken hebben?

Leer alles over HSP in deze studie 2-daagse. Een verrijking voor jezelf maar vooral ook voor je werk als coach!

 

De data voor deze studie 2-daagse komen binnenkort online.

De kosten voor deze studie bedragen Euro 395,00 incl. studiematerialen en lunches.