Introductiecursus Jin Shin Jyutsu voor paarden

 

Annemieke Driessens van Time Out voor Mens & Dier organiseert deze 2-daagse studie (zaterdag 18 en zondag 19 april) op de locatie van  Groots & Puur met Paardenkracht in Velden.

 

In deze studie leer je hoe je Jin Shin Jyutsu (een soort acupunctuur zonder naalden) op een paard toe kunt passen. In twee dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur heb je de theorie onder de knie, en heb je de 'stromen' toegepast op jezelf en op de paarden en pony's van Groots & Puur met Paardenkracht.

 

De studiekosten bedragen 260 euro incl. cursusboek, lunch, koffie, thee, en iets lekkers. 

Heb je interesse in deelname stuur dan een email naar info@timeoutvoormensendier.nl.

Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

Mocht je in de buurt willen overnachten, er zijn diverse fijne overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van B&B tot 4* hotel.

 

Wat is Jin Shin Jyutsu®?

 

Een behandeling bestaat uit een combinatie van natuurgeneeswijzen en Jin Shin Jyutsu®. Jin Shin Jyutsu® is een Kunst, geen techniek. Het is een Kunst die de Levensenergie harmoniseert door lichaam en geest in balans te brengen en werkt op het lichamelijke, emotionele en mentale niveau van mensen en dieren.  De harmonisering wordt in gang gezet door het plaatsen van de handen op combinaties van zogenoemde ‘veiligheidsenergiesloten’ in combinatie met een ademhalingstechniek die begint bij de uitademing. Er zijn 26 veiligheidsenergiesloten aangeduid. Een 'veiligheidsenergieslot' is niet een punt maar een bolvormig gebied zo groot als de palm van je hand. Waarom zijn de veiligheidsenergiesloten dicht gegaan? Aanvankelijk om het lichaam te beschermen. Denk aan stoppen in de stoppenkast in je huis.

 

Wat ik doe

 

Door me te concentreren op mijn ademhaling en tegelijkertijd mijn handen op bepaalde plaatsen op het lichaam van mensen of dieren te leggen wordt geblokkeerde energie weer op gang gebracht. In bepaalde gevallen wordt gewerkt met een volgorde van veiligheidsenergiesloten, een 'stroom' genoemd. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en u of uw dier komt weer lekker in zijn/haar vel te zitten.

 

Jin Shin Jyutsu® is een hele zachtaardige manier van werken. Er wordt geen druk uitgeoefend. 

 

Met Jin Shin Jyutsu® kan door middel van eenvoudige handgrepen het emotionele evenwicht hersteld worden, wordt pijn verlicht en het kan in combinatie met E.E.N.-energetica of Bach bloesem remedies tot genezing leiden van zowel acute als chronische klachten.

 

Jin Shin Jyutsu® herstelt de balans tussen ons fysiek, mentaal en spiritueel zijn.

 


Kijk voor meer informatie of aanmelden op:     http://timeoutvoormensendier.nl/