2-daagse studie Pony Power voor Kids

Ben jij opgeleid tot Paardencoach, en werk jij graag met kinderen? Dan is deze studie wellicht iets voor jou.  


Informatie

In deze 2 daagse cursus ontvang je het volledige "Pony Power voor Kids" concept inclusief draaiboek, oefeningen, theorie, het werkboek en alle formulieren. Alle thema’s en oefeningen van de cursus "Pony Power voor Kids" komen aan bod,

daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie rondom het organiseren en uitvoeren van de cursus.

Na het volgen van deze studie ben je als paardencoach startklaar om direct deze cursus te organiseren. Met het certificaat "Pony Power voor Kids Trainer" mag je binnen jouw eigen bedrijf samen met een collega de cursus vorm geven.

 

Groots & Puur met Paardenkracht vraagt hiervoor GEEN jaarlijkse bijdrage maar kan wel, indien gewenst, ondersteuning op maat leveren. De 2-daagse is heel praktisch van opzet met voldoende theoretische diepgang.  Tijdens de ochtenden wordt alle theorie behandeld en doe je veel praktische kennis op rondom het organiseren van de cursus. Tijdens de middagen gaan we "live" aan de slag met echte kinderen en de pony's.

 

Werkboek

Bij de cursus "Pony Power voor Kids" hoort een uniek werkboek van bijna 50 pagina's. Elk deelnemend kind ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus

behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coaches. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het

dagelijks leven en blijft het niet iets van "1x in de week"! Ouders leren er ook van :-) 

 

Wat ontvang je allemaal?

Na afloop van de studie ontvang je het complete en unieke concept Pony Power voor Kids. Je ontvangt aan het einde van de studie 2-daagse alle benodigde informatie en documenten, zoals draaiboeken, oefeningen, formulieren, brieven en overige voorbeelddocumenten.

Op papier ontvang je de hand-outs van de presentaties van beide dagen.

Werkboeken, flyers, website-abonnementen en trainersbordjes kunnen na afloop van de cursus via een beveiligde webshop besteld worden. Hiervoor is een keuze uit diverse bestelpakketten. Je betaalt na afloop van de studie dus niet voor een dure licentie, uitsluitend voor de materialen die je nodig hebt om de cursus te organiseren.

Na afloop van de studie conformeer je je als coach aan de Pony Power voor Kids gedragscode, welke voorziet in de waarborging van veiligheid, kwaliteit en ethiek van het Pony Power voor Kids concept.

Voor wie

De specialisatie studie Pony Power voor Kids is toegankelijk voor gediplomeerde Paardencoaches. Ben jij opgeleid tot Paardencoach en werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar dan is deze studie wellicht interessant voor jou. Inmiddels zijn er meer dan 50 gecertificeerde Pony Power voor Kids trainers in de Benelux. In de loop van 2018 zullen we de 110-ste deelnemer verwelkomen! Wil jij je ook graag aansluiten bij een inspirerend netwerk van enthousiaste collega's? Meld je dan aan voor één van de studie 2-daagsen in 2018.

Kosten

De kosten voor deze studie-2 daagse incl. alle studie-materialen bedragen euro 550,00 euro excl. BTW p.p.

 

Per 1 januari 2019 bedragen de cursuskosten: Euro 595,00 excl. btw p.p.

Deze cursus kan BTW vrij gefactureerd worden.

 

Beide dagen worden volledig verzorgd, inclusief drank, lunch en tussendoortjes.

 

De studie wordt georganiseerd op onze sfeervolle locatie in Velden (Noord-Limburg). Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van B&B tot luxe 4* Hotel.

Data

7/8 september 2018

16/17 november 2018

26/27 januari 2019

5/6 april 2019

*op deze studie zijn afwijkende voorwaarden van toepassing, informeer naar de mogelijkheden voor deelname.

Aanmelden

Wil je meer inhoudelijke informatie over Pony Power voor Kids? Kijk dan op www.ponypowervoorkids.nl.

Voor meer informatie, beschikbaarheid of aanmelden vul het contactformulier in.

Recensies

Om de kwaliteit van onze opleidingen te kunnen waarborgen werken wij met een gedragscode.

Op deze studie zijn de algemene voorwaarden van Groots & Puur met Paardenkracht van toepassing. Een exemplaar wordt op aanvraag toegezonden en is tevens onderdeel van het inschrijfformulier.