Nieuws


Cursusdata Kids en Pubers 2019

Pony Power voor Kids gaat ook in 2019 weer in Velden van start, en wel op 15, 22, 29, mei en 5, 12 juni. De terugkom les vindt na de zomervakantie plaats.

Paardenkracht voor Pubers vindt plaats op 26 maart, 2, 9, 16, en 23 april. De terugkom les vindt plaats voor de zomervakantie.

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via info@grootsenpuur.nl

Meer info op www.ponypowervoorkids.com en www.paardenkrachtvoorpubers.com


Horse Assisted Coach Event 2019

Helemaal nieuw op de agenda in 2019! Het Horse Assisted Coach Event 2019 georganiseerd door Groots & Puur met Paardenkracht in Noord-Limburg op zaterdag 8 juni 2019.

Voor paardencoaches en geïnteresseerden in paardencoaching biedt Groots & Puur met Paardenkracht een geheel verzorgd dagprogramma boordevol interessante en leerzame onderwerpen. Verrijking en verdieping rondom het thema coachen met paarden staan centraal. Binnenkort zal het programma bekend gemaakt worden. Noteer nu alvast 8 juni in je agenda!


Samenwerking met gast-docenten in 2019

Vanaf 2019 zullen Olga Hartman (Stal Bolheim) en Gea Kruimink (Paard&Meer) ons team gaan versterken. Zij zullen als gast-docenten voor Groots & Puur met Paardenkracht aan de slag gaan.

Vanaf 2019 zullen zij de studie 2-daagse Pony Power voor Kids voor coaches ook op diverse data vanaf hun locatie in Zevenhuizen (Groningen) aanbieden.  Kijk voor meer informatie op www.ponypowervoorkids.com


Samenwerking Groots & Puur met Paardenkracht en UWV

Groots & Puur met Paardenkracht en het UWV zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van een scholingsovereenkomst!

 

Concreet betekent dit dat mensen die via het UWV recht hebben op beroepsonderwijs (vanuit een uitkeringspositie), vanaf nu bij ons hun opleiding kunnen volgen. De kosten voor de opleiding(en) worden vergoed door UWV.

Dit geldt voor alle opleidingen bij Groots & Puur met Paardenkracht.

 

Uiteraard zijn we erg blij met deze overeenkomst, die onze  opleidingen nu ook voor mensen in een re-integratie traject toegankelijk maakt.

 

Klik hier voor een overzicht van onze opleidingen.