STAP-Budget aanvragen

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en vervangt in 2022 de belastingaftrek voor studiekosten. Het STAP-budget is een persoonlijk ontwikkelbudget tot een maximum van 1.000,00 euro per jaar. Het STAP-budget wordt door jou als burger aangevraagd bij het UWV. 

Groots & Puur met Paardenkracht zal vanaf 1 oktober zijn opgenomen in het scholingsregister voor opleiders die gebruik maken van het STAP-budget.

 

Wil jij gebruik maken van het STAP-budget om een opleiding bij Groots & Puur met Paardenkracht te volgen? Dan zijn er enkele zaken belangrijk om te weten:

 

1. Welke opleidingen komen in aanmerking?

 

- Basisopleiding tot Horse Assisted Coach, volledige intensieve opleiding van 6 maanden. Elke maand 2 dagen (5x) met een vaste groep op onze locatie in Velden. In totaal 10 praktijkdagen, 1 dag oefenexamen en 1 dag praktijkexamen. Kosten bedragen 2850 euro incl. studiematerialen (behalve een leesboek naar keuze van de boekenlijst). De volgende opleiding start op 26 januari. 

 

Basis(Plus) opleiding tot Horse Assisted Coach, volledige intensieve opleiding van 6 maanden. Elke maand 2 dagen (5x) met een vaste groep op onze locatie in Velden. In totaal 10 praktijkdagen, 1 dag oefenexamen en 1 dag praktijkexamen. Daarnaast volg je 1 extra specialisatiestudie en 1 verdiepingsmodule (totaal 4 dagen). Investering bedraagt 3600 euro incl. studiematerialen (behalve een leesboek naar keuze van de boekenlijst). De volgende opleiding start op 26 januari. 

 

- Blended Learning opleiding tot Horse Assisted Coach van 4 maanden. Doorloop zelfstandig de theorie in 5 modules in een online leeromgeving. Daarnaast volg je 5 praktijkdagen op locatie en sluit je opleiding af met een praktijkexamen. Een oefenexamen en 2 online webinars zijn inbegrepen in deze opleiding. De opleidingskosten bedragen 2299,00 euro. Het is mogelijk om op elk gewenst moment in de online omgeving te starten. De reeksen van praktijkdagen starten op 6 september en op 13 oktober. Lees hier meer over op: Blended Learning opleiding tot Horse Assisted Coach

 

- WEGO-programma. Intensieve 7 daagse persoonlijke ontwikkelingsreis, waarbij je leert over de ontwikkelingsfasen in groeiprocessen. Je leert hoe je deze succesvol voor jezelf inzet om tot de beste versie van jezelf te groeien. Ook ontvang je in deze opleiding handige coachtools die je zelf inzet om anderen te begeleiden. Vergroot de kans op een succesvol bestaan door te leren over de ontwikkelingsfasen van talent! Deze opleiding kost 1299,00 euro inclusief alle toebehoren. Lees er meer over op: WE|GO Programma 

 

Kom jij in aanmerking voor het STAP-budget? Dan kun jij jouw STAP-budget inzetten van 1.000,00 euro inzetten voor één van bovenstaande opleidingen.

 

 

2. Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor het STAP-budget?

 

Voordat je gaat aanmelden voor een training of opleiding is het van belang om te checken of je in aanmerking komt voor het STAP-budget. Je vindt deze informatie op de website van het UWV. 

Ook vind je hierover handige informatie op deze website: STAP-budget voor een opleiding, cursus of training!

 

 

 

Groots & Puur met Paardenkracht zal (naar huidige vooruitzichten) vanaf 1 maart 2023 zijn opgenomen in het STAP-scholingsregister. Wil jij dit najaar een opleiding tot Horse Assisted Coach of het WEGO-opleidingstraject volgen?

Neem dan nu alvast contact met ons op. Je kunt nu alvast een voorlopige en vrijblijvende aanvraag bij ons neerleggen.

 


Neem contact met ons op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.