Welkom bij Groots & Puur met Paardenkracht!

 

Welkom bij Groots & Puur met Paardenkracht. We vinden het leuk dat je ons bezoekt en meer informatie zoekt over onze opleiding(en).

Je aandacht voor Horse Assisted Coaching is reeds gewekt, waarschijnlijk heb jij hier een hele goede reden voor! 

Voor jou komt de keuze dichterbij om voor dit pracht vak te kiezen. 

Werk jij graag mét mensen én paarden en wil jij ook van jouw passie je werk maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Omdat we je graag de mogelijkheid bieden ons en ons bedrijf beter te leren kennen hebben we diverse video's voor je opgenomen, waarin je hopelijk een goed beeld van ons krijgt.

 

Mocht je naar aanleiding van onderstaande informatie en videobeelden interesse hebben in een intakegesprek, neem dan contact met ons op. 

 

We wensen je veel kijkplezier toe en hopen je snel te mogen ontvangen op onze locatie!De locatie van Groots & Puur met Paardenkracht

Vanwege de corona maatregelen zijn er extra voorzieningen getroffen op onze locatie. Zo is er door het plaatsen van 2 tijdelijke kantoorunits van 6 x 6 meter een grote lesruimte gemaakt, waar elke deelnemer op een veilige manier kan deelnemen aan de lessen.


De paarden


Ervaringen van studenten


Heb jij interesse in deelname aan de opleiding tot Horse Assisted Coach? Vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan. Dit kan zowel telefonisch als ook op onze locatie:


Wat verder nog handig is om te weten:

Zoals je reeds hebt vernomen bieden we een brede basisopleiding.

Wij vinden het belangrijk dat je als coach over de juiste tools en gespreksvaardigheden beschikt. Werkvormen en gestructureerde programma's komen daarbij enorm goed van pas en maken dat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Ons lesmateriaal is uitgebreid. Het bestaat uit een studieklapper, 5 persoonlijke reisgidsen en een studieboek.

Daarnaast is er een boekenlijst waaruit je 1 of meerdere boeken uitkiest om zelf te lezen tijdens de opleiding. (dit boek is het enige dat je nog zelf dient aan te schaffen).

 

Uniek bij Groots & Puur met Paardenkracht is dat we een breed aanbod in opleidingen aanreiken. 

We zijn zeer bekend geworden door onze unieke programma's Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. Deze zijn door Groots & Puur met Paardenkracht ontwikkeld en worden inmiddels in Nederland en België op meer dan 60 locaties aangeboden door gecertificeerde coaches.

 

Wij bieden jou natuurlijk ook de mogelijkheid om met onze programma's aan de slag te gaan!

 

 

Dit zijn de verdiepingsmodules:

 •  V2 Introductie Kindercoaching met paarden
 •  V3 Introductie Systemisch coachen met paarden
 •  V6 Coachen van Zorgkinderen
 •  V7 Paardentaal & Paardengedrag voor (aanstaande) paardencoaches

Dit zijn de specialisatieprogramma's:

 •  S1 Pony Power voor Kids
 •  S2 Paardenkracht voor Pubers
 •  S3 Paardenkracht voor Teams

 

Waarom jij kiest voor de Basis opleiding bij Groots & Puur met Paardenkracht?

 • we werken met kleine deelnemersgroepen (max. 8 personen).
 • er is veel persoonlijke aandacht voor jouw eigen ontwikkeling tot coach.
 • de opleiding is breed georiënteerd en biedt daarmee de mogelijkheid brede kennis op te doen in het coach vak.
 • Groots & Puur met Paardenkracht is geaccrediteerd door het CRKBO.
 • je wordt begeleid door zeer ervaren en kundige docenten. (NOBCO geregistreerd).
 • deelnemers aan onze opleidingen waarderen ons vanwege onze open houding, deskundige benadering en professionele aanpak en uitstraling.
 • er is veel aandacht voor paardenwelzijn in onze opleidingen.
 • er vindt veel praktijkoefening plaats in en tijdens de opleiding.
 • we werken op onze eigen locatie met eigen paarden.
 • je ontvangt leuke kortingen bij deelname aan vervolgstudies en modules.

 

De opleiding start op meerdere momenten in het jaar.

Nog enkele recensies van studenten

Anouk: "Ik heb de HAC opleiding als zeer intensief maar zeker ook effectief ervaren. Je gaat als eerste nog op zoek naar jezelf om er vervolgens nog sterker uit te komen. Die kracht neem je mee om andere mensen samen met je paarden te gaan helpen. Het was een hobbelige reis, voorzien van de nodige beren op de weg, (val)kuilen op het pad, uitzichtloze paden maar steeds op weg naar dat hoogste puntje met het allerbeste uitzicht. Heftige emoties, de nodige bagage achter gelaten, ingeruild voor mooie inzichten, positieve ervaringen en nog mooiere doelen. Door de deskundige en warme reisleiding zal je ongetwijfeld een mooie reis beleven met aan het einde van de reis het behalen van je doelen, of beter gezegd het inruilen van je reischeque voor je volgende reis!!"


Anna: "Ik vond de Horse Assisted Coach opleiding bij Groots en Puur met paardenkracht in één woord geweldig! De start vond ik best spannend, maar ik ging iedere keer met veel zin er naar toe. Ik heb het ervaren als zeer verrijkend, zowel op inhoudelijk vlak als op persoonlijk vlak. Alles werkte daaraan mee: de locatie, de verzorging van de dagen, de kudde paarden en de vriendelijke, deskundige en betrokken vaste opleiders!"


Iris: "De opleiding is goed opgezet. Professioneel lesmateriaal, goede huiswerkopdrachten, prettige en kundige opleiders, gevarieerd aanbod aan verdiepingsmodules en een veilige omgeving waarin je alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen als persoon en als coach. Zeker een aanrader!"


Meer recensies lezen of nog meer info over de opleiding? Klik op onderstaande knop:


Alvast benieuwd naar onze programma's Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers? Bekijk deze hieronder!

Werk jij graag met kinderen en/of jongeren? Dan heb je vast al gehoord van onze specialisatieprogramma's Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. Deze zijn als 2-daagse studie bij ons te volgen. Maar kun je ook als extra kiezen bij de Basis Plus opleiding naaste twee verdiepingsmodules.